Sommar

Efter vissa påtryckningar efter uppdateringar från en viss person( inga namn nämda men det börjar på J och slutar på ohanna) så har jag beslutat mig för att skriva ett litet inlägg, inget långt det blir mest bilder men det duger väl det med;)
Sommarn har alltså kommit, mja okej 2008 års sommar har ju nästan kommit halvägs nu. Känns lite trist eftersom det kändes som att det nyss var juni och man såg alla studenterna sjungades för glatta livet hängades halvägs utanför traktorflaket. De var naturligtvis galet glada och skrek för full hals fy fan vad vi är bra, jag var inte alls lika glad jag kände mig mest gammal och tyckte att de var lite väl skräniga. Avundsjuk, jag? nä inte alls okej okej, lite kanske men så kom jag tänka på den sjujäkla ångesten de skulle drabbas av morgonen efter, och då kände jag mig mycket gladare! för visst, skadeglädjen är ju den enda sanna glädjen, visst:)? men nog om det, Roxy mår bra och njuter av sommaren men har fortfarande inte riktigt förstått grejen med att bada, när hon har kommit ut en bit i vattnet så vill hon genast vända om och hoppa upp på land igen, jag undrar om det är så att hon inte fattar att hon kan simma? kanske ska köpa en fin liten rosa badring, helst en med en anka längst fram på, den skulle hon passa fint i tror jag! eller så får jag helt enkelt acceptera att hon aldrig kommer att bli en riktig bad hund, kanske lika bra det eftersom blöt hund luktar ju som bekant BLÄ;D
Nä nu har jag bablat på alldeles för mkt, hoppas att ni inte slog i huvet i tangetbordet om ni mot förmodan lyckades somna;)

tills vi möjligtvis hörs igen om ca. ett halvår hade så fint och njut av den resterande sommaren!





Om du bortser från kopplet och den dåliga bildkvaliteten så är det fina bilder=)




RSS 2.0