Kyla

I söndags kom Vectra hit ( Vectra är min bror och hans sambos Rottweiler tik på 10 månader). Hon var här några dagar medan de var på västkusten.
Roxys glädje var stor när hon fick en hund kompis att busa med.
Vectar hon är verkligen ett energiknippe så ibland gick det lite väl vilt till i lekarna, men då sa Roxy till, så att lugnade hon ner sig.

Vi roade oss med att ta långa sköna promenader varvade med lek och skoj.

Vectar åkte hem i tisdags, så när hon hade åkt gick Roxy direkt och la sig, hah gumman var helt slut tog riktig sovmorgon dan efter;p



Förresten en sak som atoumatiskt blir är ju att man jämför dem, rent storleksmässigt. Det är rätt skoj, att se skillnaden för den är verkligen stor mellan en pinscher och en rottweiler;p

image36
Två tjejer som inte gillar att bli fotade;p

image37
Vectra 4 månader


Vinter

GAH, hade skrivet världens längsta inlägg å så hängde datorn sig, JAG BLIR SÅ TRÖTT!!!!!!!
aja, what to do liksom.

Kom ialla fall på att jag inte är så duktigt på att uppdatera här, men jag ska försöka att bli bättre ( intalar jag mig iaf;)
Well, nu äre vinter. Inte den roligaste årstiden, enligt mig. Jag hade då helst av allt settat på en mysigt strand med en paraply drink i handen, låt oss säga på Hawaii. Låter ganska lockande lr hur?
Drömma går ju, tyvärr är ju verkligheten lite annorlunda när man nu sitter i det mörka, kalla och regniga landet som går under namnet Sverige. Well vi ska ju inte sticka under stolen med att det inte har sina fördelar med att bo här uppe i norden under vintern ( och mesta delen av sommaren;) man slipper ju oroa sig för att få t.ex. hudcancer eller nått annat lika läskigt;o.

Well, nog pratat om det. Roxy och jag var på en långpromenad då vi bland annat gick till vattnet. Vi gick till ett annat ställe än vanligt vid vattnet där det finns en fyr, och Roxy blev nyfiken och skulle upp i fyren och utforska den.
Hon var så fascinerad av den, så att hon nästan inte ville komma ner när vi skulle gå vidare, vilket är förståligt eftersom hon hade en ganska smaskig utsikt där uppe;)

Nedan finns några kort från dagen, men också några från förra veckan.

Tills vi hörs igen, hade fint!

image26

image27

image28

image29
Sötnos

image30
Hmm?

image31

image32

image33

image34
Roxy ville inte att jag skulle läsa tidningen, så vad gör hon då? Jo lägger sig såklart på den;p

image35
Idag snöade det väldigt mycket;(


RSS 2.0